Vijesti

Impresivni rezultati učenika Medrese na takmičenju u atletici

Dana 23. 4. 2024. godine, na Atletskom stadionu u Novom Pazaru održano je uzbudljivo takmičenje za učenike srednjih škola, a učenici Medrese “Gazi Isa beg” istakli su se impresivnim rezultatima, donoseći  medalje u našu školu.

Daris Biberović ostvario je izvanredan uspjeh osvojivši prvo mjesto u trci na 100 metara, dok je Elmin Ukić pokazao svoju izdržljivost i brzinu osvajanjem prvog mjesta u trci na 1000 metara.

Bilal Ajdarević također je briljirao na stazi, zauzevši drugo mjesto u trci na 400 metara, demonstrirajući svoju izvanrednu atletsku sposobnost.

Ovi impresivni rezultati ne samo da su donijeli ponos Medresi “Gazi Isa beg”, već su i pokazali predanost i talent ovih mladih sportista. Njihov uspjeh ističe važnost podrške i promocije sportskih aktivnosti među učenicima, stvarajući zdravu i aktivnu zajednicu.

Ovim dostignućima Medresa “Gazi Isa beg” pokazuje svoju sveobuhvatnu posvećenost razvoju svojih učenika, ne samo u obrazovanju, već i u sportskim aktivnostima, pružajući im priliku da se istaknu i ostvare svoje potencijale u različitim područjima.

Leave a comment